×

Inscriere newsletter

CÂŞTIGĂ ACUM UN 
Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a beneficia de:
 

Condiţii Generale de Vânzare

Termeni şi Condiţii Generale de Vânzare

actualizare: 13 Ianuarie 2015

 

PREAMBUL


Prin aceste condiţii generale de vânzare se definesc drepturile şi obligaţiile părţilor în ceea ce priveşte vânzările efectuate prin intermediul site-ului www.clubchic.ro. Ele reglementează toate etapele necesare efectuării unei comenzi.
Aceste condiţii se adresează persoanelor fizice, cu vârsta de cel puţin 18 ani şi care au capacitatea juridică de a contracta. Efectuarea unei comenzi de articole prin oricare din modalităţile de mai jos reprezintă acordul dumneavoastră de acceptare a termenilor şi condiţiilor Club Chic reprezentată de Mailers International S.R.L. care îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment prezentele condiţii generale de vânzare.

În cazul unei modificări, acestea vor fi aplicate fiecărei comenzi din momentul intrării acesteia în vigoare. Ultima revizuire a condiţiilor generale de vânzare este indicată în partea de sus a paginii.

Club Chic este reprezentată în România de Mailers International S.R.L. cu sediul în Şos. Fundeni nr. 74, Parter biroul 4, Sector 2, Bucureşti, Cod fiscal 27026649, telefon 021.305.41.31.

 

COMANDA

 

 

Poţi plasa comanda online utilizând referinţele articolelor din ofertele vizibile pe site.

În general, informaţiile referitoare la disponibilitatea articolelor îţi sunt oferite în momentul depunerii comenzii. In caz excepţional, se poate întâmpla ca un articol să nu fie disponibil provizoriu, după efectuarea unei comenzi. În acest caz vei fi informat/ă prin modificarea statusului comenzii plasate online şi articolul va fi automat anulat, iar tu nu vei plăti decât pentru articolele expediate.

Pentru comenzile cu valori de peste 1.000 lei ne rezervăm dreptul de a solicita plata unui avans de 50% din valoarea comenzii.

Preţurile articolelor prezentate pe www.clubchic.ro sunt exprimate în lei, inclusiv TVA şi nu conţin taxele de transport/ livrare. Ne rezervăm dreptul de a modifica preţurile în orice moment.

 

MODALITĂŢI DE PLATĂ

 

 

Plata articolelor se poate realiza:

- prin transfer bancar în contul RO98 INGB 0000999905485370, deschis la ING, Sucursala Granitului
- cu numerar, la momentul livrării coletului de către curier
- cu numerar, la momentul ridicării coletului de la oficiul poştal

Pentru plata prin transfer bancar, banca ta poate percepe un comision de transfer bancar. Acest comision de transfer bancar se adaugă la valoarea sumei plătite către Club Chic. Pentru mai multe informaţii despre valoarea acestui comision, vă recomandăm să contactaţi banca cu care lucraţi.

 

REDUCERI

 

 

Pentru a profita de ofertele promoţionale te rugăm să calculezi reducerea aferentă comenzii tale fără a o cumula cu alte reduceri. Reducerile sunt aplicate la prorata pentru fiecare dintre articole. Ofertele promoţionale sau de reduceri nu se aplică articolelor care beneficiază deja de reduceri.

 

 

PENTRU A TE SERVI MAI BINE

 

 

În unele cazuri, Club Chic înlocuieşte un articol indisponibil cu un altul cu caracteristici similare şi de calitate identică sau superioară, având cel puţin aceeaşi valoare. Bineînţeles, dacă nu doreşti să păstrezi articolul primit, îl poţi returna şi poţi beneficia astfel de rambursarea contravalorii articolului şi a cheltuielilor de retur.

 

 

LIVRAREA ARTICOLELOR

 

 

Articolele sunt expediate la adresa indicată în momentul plasării comenzii. Livrarea articolelor se realizează prin Curier, în regim colet cu ramburs în termen de aproximativ 3 săptămâni pentru articolele care pe banda verde au menţiunea "Disponibil, livrare în 3 săptămâni".
Timpul de livrare este variabil în funcţie de disponibilitatea articolelor.

Întârzierile de livrare nu pot fi prevenite în caz de forţă majoră.

 

 

RETURNAREA UNUI ARTICOL COMANDAT

 

 

Poţi returna un articol comandat în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia. Taxele de transport pentru returnarea articolului vor fi achitate de tine, coletul trebuie expediat fără ramburs. Nu sunt acceptate retur articolele care sunt incomplete, stricate, deteriorate sau murdărite. Nu sunt acceptate articolele pentru care taxa de transport pentru retur nu a fost efectuată de către tine. Poţi returna un articol către noi, prin curier la adresa Club Chic, Şos. Fundeni nr. 74, Sector 2, Bucureşti sau prin poştă la OP 39 – CP 39, Sector 2, Bucureşti. Articolul trebuie returnat nou în ambalajul original cu care a fost primit la livrare împreună cu documentele de livrare din interiorul coletului! În cazul în care măsura comandată nu ţi se potriveşte articolul poate fi schimbat. Returnează articolul către noi şi înlocuirea lui se va face după primirea returului, în cazul în care mărimea dorită este disponibilă. Articolul care nu ţi se potriveşte poate fi schimbat în limita stocului disponibil. Dacă articolul nu mai este pe stoc, îţi poţi alege altul, cu achitarea eventualelor diferenţe de preţ şi a taxelor de livrare. Îţi stăm la dispoziţie la 021.305.41.31 număr Serviciul Clienţi sau pe email la contact@clubchic.ro pentru orice informaţii sau detalii privind condiţiile comerciale de returnare sau modalitatea de schimbare a unui articol.

În cazul retururilor abuzive Club Chic şi Mailers International S.R.L. îşi rezervă dreptul de a refuza o comandă ulterioară.

 

 

INFORMAŢII GENERALE DESPRE ARTICOLE

 

 

Te informăm că depunem toate eforturile pentru a îţi prezenta cât mai fidel culorile articolelor prezentate pe pagina de internet. Eventualele diferenţe de culoare ce pot apărea se datorează suporturilor tehnice pe care sunt reprezentate culorile. Nuanţa culorii pe care o vizualizezi depinde de specificaţiile tehnice ale monitorului utilizat.

Te rugăm să ne contactezi pe email la contact@clubchic.ro sau telefonic la 021.305.41.31. în cazul în care la articolul comandat de tine există o diferenţă de culoare.

 

 

PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

 

În conformitate cu prevederile art. 12 din Legea nr. 677/2001, în calitate de persoană vizată te informăm că: a) identitatea operatorului este Mailers International S.R.L. cu notificarea nr. 15314 b) datele tale sunt prelucrate în scopul realizării obiectului de activitate al firmei Mailers International S.R.L. şi în scop de reclamă, marketing, publicitate c) în calitate de persoană vizată potrivit dispoziţiilor art. 12-15 din Legea nr. 677/2001 ai dreptul de acces, de intervenţie şi de opoziţie asupra acestor date în condiţiile prevăzute de lege. Destinatarii datelor personale deţinute de către Mailers International S.R.L. sunt partenerii firmei. Pentru exercitarea oricăror drepturi prevăzute de legea 677/2001 te poţi adresa cu o cerere scrisă gratuită, o singură dată pe an către Mailers International S.R.L., OP 39 – CP 39, Bucureşti.

 

 

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

 

 

Toate mărcile, textele, comentariile, bibliografia consacrată, ilustraţiile şi imaginile reproduse pe site-ul www.clubchic.ro , fie ele vizuale sau sonore, sunt protejate sub titlul de drept de autor, drept de marcă, drept de brevet, drept de imagine.
Ele reprezintă proprietatea totală a Mailers International sau a partenerilor acestuia.
Orice reproducere sau reprezentare, totală sau parţială este considerată plagiat şi autorul va răspunde civil şi penal în faţa autorităţilor.
Aplicarea unui link hypertext pe site-ul Mailers International , utilizând tehnica numită framing sau deep linking este strict interzisă.
Orice reproducere totală sau parţială a site-ului www.clubchic.ro este strict interzisă.

 


Accept Site use cookies